cazare in predeal garsoniera

Wiki Article



cazare predeal langa partie clabucet
Hotel Carpați provides use of a spa space plus a cafe supplying Romanian Delicacies, 5577 feet with the closest ski slope in Predeal.

Incredibly welcoming and informative host. The condominium is quite spacious and perfect for big family members. The situation is silent and in just a walking length from the principle landmarks.

Situata intr-o zona linistita a orasului, pe un platou intins aflat la intrarea dinspre Bucuresti in oras, CasaTudor este locul excellent pentru a va petrece clipele de neuitat la munte. Vederea superba spre Muntii Baiului si ...

There are a number of good restaurants about city, of varied cost ranges but of similar premium quality, along with additional frugal selections in the couple of marketplaces out there.

Vila Carolyne se află la twenty km de Castelul Peleş și pune la dispoziție o grădină, un lounge comun și o bucătărie comună. Se oferă la locație WiFi gratuit în toată proprietatea și parcare privată.

Casa se află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ 500 m si la sixty m de Dn1. Parter: Living, dormitor cu baia pe hol, bucătărie complet utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cu baie proprie ...

It exceeded our anticipations, an awesome roomy room in an excellent spot, couldn't endorse it more.

Va asteptam la Predeal, la Pension Casa del Sol, unde speram sa nu va lipseasca nimic si sa va simtiti ca acasa, va asteptam cu drag si va dorim ca sederea la noi sa va aduca mereu multe amintiri frumoase, de suflet si cu ...

Vila LIZ se cazare predeal de craciun află în Predeal, la 20 km de Castelul Peleş și la 20 km de Casa memorială George Enescu, și pune la dispoziție cazare cu WiFi gratuit și o grădină cu o terasă și vedere la grădină.

Platinvm B&b se afla în Predeal și oferă unități de cazare cu Wifi gratuit și Tv cu ecran plat, un bar și two terase. La Platinvm B&b aveti zona de relax si spa cazare in predeal ieftina unde veti gasi un jacuzzi de six persoane, sauna si banda ...

Hotelul are un centru spa cu servicii comprehensive, un cafe și un club de sănătate. De asemenea, se oferă mic dejun complet gratuit, WiFi gratuit în cazare atelier predeal zonele publice și parcare gratuită. Alte facilități includ un bar/lounge, săli de masaj/tratament și curățătorie chimică. Toate cele 186 de camere au facilități plălovable, cum ar fi halate de baie și papuci, cazare predeal holiday precum și WiFi gratuit și Tv set cu ecran plat cu canale prin cablu.

Platinvm B&B se găsește în Predeal și are WiFi gratuit, o grădină, o terasă și info un bar. Se oferă la locație parcare privată. Oaspeții cazați la acest B&B au la dispoziție un mic dejun tip bufet.

Vila dispune de eight camere, din care 6 camere cu baie proprie, un residing cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Toate acestea au vedere catre muntii Bucegi. Tot la parter este si bucatarie complet ...

We loved stepping back again in time! Every little thing in hotel is thoughtfully placed to maintain the home's heritage. Our hosts were being further than gracious, thinking of all the things to welcome us.

Report this wiki page